Листото

Листото е web магазин за онлайн продажба на цветя, букети, аранжировки, подаръци, картички и много други. Сайта е направен на PHP, Custom CMS, MySQL, HTML. Сайта има включен модул за онлайн продажби

Виж повече

MK Translation

MK Translation е страница на фирма за преводи и легализация. Сайта е направен на PHP, Custom CMS, MySQL, HTML. Сайта има форми за конкатни, форми за изпращане на документи, форми за кандидатстване за преводачи, анкети и др. 

Виж повече

Скайлог

Приключихме проекта за изграждането на страница в интернет на логистичната компания Скайлог. Проекта беше направен за по-малко от седмица, а страницата беше пусната с пълна функкционалност и работеща. Включва модул за новини, описание на услугите, дейността на фирмата, чат за връзка с клиенти и всичко е на два езика.

Виж повече

Kilian Trade

Kilian Trade е интернет страница, която предлага сигнали и анализи за форекс търговия на абонаментен принцип

Виж повече

Trade Signals

Trade Signals е страница за FOREX, в която има анализи, новини и коментари за пазара. Основната част на страницата е свързана със сигнали за търговия. Обучението е също част от проекта. Проекта е направен съвместно с Anmart и Ко.

Виж повече

Проект - Банка на бъдещето

В условията на най-жестоката финансова криза всички и особено банките трябва да се нагодим да работим в нови много по-различни условия. Как трябва да изглежда банката на бъдещето вижте тук!

Виж повече

Q-Budget - Персонален бюджет

Q-Budget е програма за лични финанси. Програмата е безплатна. Този софтуер беше направен от нашата фирма, за да е от полза на всички които имат нужда от помощ при управлението на личните си финаси.

Виж повече

UCC Click & Trade - Фронт офис система

UCC Click & Trade е софтуер, който ще помогне на банките при управлението на паричните потоци, покупко-продажбата на валута, мониторинга и контрола от страна на Трежъри и др.

Виж повече

Portmoneto.com

Универсална Консултантска Компания ООД завърши успешно проекта си за управление на личен бюджет - portmoneto.com

Виж повече