Call: +359 876 415 004

Управление на непрекъснатостта на дейността (УНД)

Управлението на непрекъснатостта на дейността (УНД) е рамка за идентифициране на риска на организацията от излагане на вътрешни и външни заплахи.

Виж повече

Философско консултиране

Какво е философското консултиране. Управленското консултиране (Management consulting) или филосолско консултиране е по-добро за компанията по време на криза? Защо понякога е важно да смените цялостната философия и обстановка в компанията?

Виж повече

По дрехите посрещат, по ума изпращат. Краят на дрес кода?

Чувствали ли сте се като грозното пате между лебеди, когато всички спазват някакъв дрес код, а вие не? Иде ли края на дрес кода?

Виж повече

Автоматизация

Автоматизацията - За добро или за лошо с бесните темпове на развитие на техниката, автоматизацията настъпва все повече в нашия живот и нашата работа. Вижте робота не ви мрази, всичко, което той иска е вашата .... работа

Виж повече

За ползите от аутсорсинга (изнасяне на дейността)

Каква е ползата от изнасянето на чест от дейността на компанията. Как ще се отрази на работата на фирмата и какво ще спечелите, ако предприемете стъпки да дадете част от работата на външна фирма специализирана в дадена дейност.

Виж повече

Голяма криза, голяма плячка!

Добро нещо ли е кризата за консултантския бизнес? Определено да!  Винаги съм казвал, че времето на криза е лошо за някой, но е възможност за други. Всичко зависи как ще погледнете на ситуацията. Лошо е, че у нас има все още клиенти, които не осъзнават това

Виж повече

Избора на правилен консултант - някои митове и грешки

Избора на правилен консултант - Понякога това е трудна мисия. Не винаги е лесна задача да намерите правилният консултант. Ние ще ви дадем повече информация за това какво е важно да питате, да гледате и да потърсите.

Виж повече

Предимствата на деривативите

Ние в Универсална Консултантска Компания ООД разбираме значението на вашите инвестиции и искаме да подкрепим вашето желание да сключите успешна сделка, предпазвайки компанията си от многото фактори оказващи влияние върху лихвените проценти, валутата, стоките, акциите и облигациите с които търгувате.

Виж повече

Изпълнението от което имате нужда

Ние в УКК ООД ще работим с вас за да ви помогнем да увеличите и оптимизирате своите резултати, да подобрите управлението и ефективността на фирмата си, чрез използването на иновативни технологии от водещите на пазара доставчици. Ние, заедно със своите патньори от Апла Дизайн ООД ще донесем ползи за вашата организация по време на целия жизнен цикъл на проекта чрез оценка, избор, анализ, проектиране, ИТ технологии, тестване и прилагане на точното решение за уникалните изисквания на вашия бизнес.

Виж повече

Изправени пред новите конкурентни и HR предизвикателства

Изпрaвяйки се пред икономически спад, финансовите директори са под засилен натиск за намаляване на разходите. За да посрещнат непосредствените предизвикателства, докато все още добавят стойност към предприятието и задоволяват изисванията на ръководството, те трябва да имат план за намаляване на разходите за финансови операции, особено в неосновни, транзакционни и организационни области, като например поръчките и вътрешния мениджмънт.

Виж повече

Услуги за банковият сектор

Като екип с много опит в банковата система, Универсална Консултантска Компания може да отговори на най-изтънчените изисквния на банките за анализ, препоръки, статистика, пазарни ниши, продукти, софтуерни решения и др.

Виж повече

Нашият бизнес подход

Всяка задача за нас е ново предизвикателство. Всяка задача е уникална. Всеки клиент е рaзличен и нашият подход също е различен. Ние не работим със стандартни решения. Ние работим за всички наши клиенти в зависимост от техните нужди. Вижте как.

Виж повече

Нашите корпоративни решения

Вижте списък на услугите, които можем да ви предложим. Ние бихме желали да бъдем ваш партньор и консултант. Ние търсим дългосрочно партньорство с нашите клиенти. И не на последно място - цената! Винаги се опитваме да постигнем приемлива цена за нашите партньори.

Виж повече