Call: +359 876 415 004

Услуги за банковия сектор

Банковата система навлезе в нова епоха на мониторинг и регулации, нови ликвидни предизвикателства и среща все същите високи очаквания на акционерите си. Банките, които искат повече, отиват по-далече - те търсят оптимизиране чрез иновации, по-висока ефективност и изпълнение на поставените цели. Нашата цел е да прекроим представата ви за ежедневната работа в банковия офис / отдел, да въведем работещото си ноу хау и да ви оставим да се насладите на резултатите.

Виж повече

Услуги за юридически лица

Всеки бизнес има своите предизвикателства на определен етап. Всяко добро начало има нужда от силни идеи, а реализацията на целите и резултатите изисква иновативен подход, опитен и отдаден на работата екип. Нашата цел е да изградим основата, да ви дадем необходимите насоки и да създадем работеща стратегия за Вашата компания, като ви подкрепяме в реализирането на плановете за успешен бизнес.

Виж повече

Услуги за физически лица

Независимо от възрастта, всеки човек се стреми да постигне своите цели и да създаде финансова стабилност. Всички знаем, че тъкмо когато си мислим, че сме успяли да си създадем финансово спокойствие, нещо се случва. Много е важно да не научите уроците с парите по трудния начин. Ние ще ви помогнем да изградите своята финансова стабилност, да получите възвращаемост от положените за това усилия и да не мислите за финансите си с притеснение никога повече.

Виж повече

Защо да изберете нас?

Нашият екип има опит в различни банки, което ни дава поглед върху различни начини на работа, дух и ноу-хау. Ние познаваме начина, по който работят местните и чуждестранни компании. Практическият опит с различните финансови продукти ни дава значително предимство пред конкурентите. Екипът ни е от експерти, някои от които с над 15 години банков опит в различни области като продажби, корпоративни решения и трежъри продукти. Не на последно място, ние управлявахме ликвидността на една от топ 10-те банки в България по време на кризата и успяхме да минем успешно през това изпитание без банката да усети някакви затруднения.

Нашата работа се базира на дълбоко проучване, концепциите предлагани от компанията са разработени да намерят най-атрактивните възможности във финансовата област, за да помогнат и задоволят нуждите на нашите клиенти. Ние знаем, че няма два еднакви клиента и всеки клиент има собствени нужди. Нашите услилия са съсредоточени върху създаването на ползотворни, дългосрочни консултативни отношения, както за компании, така и за банки. В Универсална Консултантска Компания ООД ние няма да ви дадем просто съвет, ние ще бъдем до вас през целия бизнес процес. Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от резултатите, защото само тогава и ние ще бъдем доволни. Клиентът е най-важен за нас и затова ние градим отношенията си с него уповавайки се на доверие, професионализъм и цена, която си заслужава.