Call: +359 876 415 004

За нас

Универсална Консултантска Компания EООД е основана от екип специалисти с много години опит в банковата сфера.

Универсална Консултантска Компания EООД работи с голям брой консултанти, които имат опит и дълбоки познания за компаниите и банковата система в България. Всички те са икономисти с доказан дългогодишен опит. Нашият експертен опит цели да предостави на клиентите ни финансови консултации, решения за управление на риска и проблеми свързани с финансирането. Когато предоставяме на клиентите си необходимите им съвети за финансово развитие, ние в Универсална Консултантска Компания ООД имаме на своя страна значителния опит във финасовата сфера за създаване на иновативни решения.

Защо да изберете Нас?

Нашият екип има опит в различни банки, което ни дава поглед върху различни начини на работа, дух и ноу-хау. Ние познаваме начина, по който работят местните и чуждестранни компании. Практическият опит с различните финансови продукти ни дава значително предимство пред конкурентите. Екипът ни е от експерти, някои от които с над 15 години банков опит в различни области като продажби, корпоративни решения и трежъри продукти. Не на последно място, ние управлявахме ликвидността на една от топ 10-те банки в България по време на кризата и успяхме да минем успешно през това изпитание без банката да усети някакви затруднения.

Нашата работа се базира на дълбоко проучване, концепциите предлагани от компанията са разработени да намерят най-атрактивните възможности във финансовата област, за да помогнат и задоволят нуждите на нашите клиенти. Ние знаем, че няма два еднакви клиента и всеки клиент има собствени нужди. Нашите услилия са съсредоточени върху създаването на ползотворни, дългосрочни консултативни отношения, както за компании, така и за банки. В Универсална Консултантска Компания ООД ние няма да ви дадем просто съвет, ние ще бъдем до вас през целия бизнес процес. Искаме нашите клиенти да бъдат доволни от резултатите, защото само тогава и ние ще бъдем доволни. Клиентът е най-важен за нас и затова ние градим отношенията си с него уповавайки се на доверие, професионализъм и цена, която си заслужава.

Румен Запрянов

Румен Запрянов е банкер с над 22 години стаж в банковата система. Работил на различни позиции - 12 годни като началник отдел Ликвидност и пазари на Алфа банк България, където е бил и председател на "Комитета за управление на активите и пасивите" (ALCO) на банката. В момента собственик и управител на Универсална Консултантска Компания EООД. 

Зад гърба си има много сделки с финансови инструменти. Успешно преминава през две финансови кризи 1996 година в БЗК като главен дилър на банката и 2010 финансовата криза в Гърция като Трежъри на Алфа Банк. Работил на различни платформи за търговия като Ройтерс, Блумберг, Метатрейдър, Телерейт и други.

 

Презентация за компанията

Документа е PDF и описва услугите и самата компания.

Изтеглете от тук в PDF

"";

Нашите клиенти за нас: