Call: +359 876 415 004

Portmoneto.com

Проекти >>

 

 

Нашата фирма приключи успешно пускането на интернет страницата www.portmoneto.com в която сложихме безплатна програма за личен бюджет - QBudget (също наш проект). Целта на интернет страницата и програмата включена в нея, както и на помощните материали и калкулатори е да помогнат на обикновения човек в разпределението на приходите, планирането на разходите и не на последно място даването на безплатни знания в областта на финансите.

Освен програмата за личен бюджет, ние ще се опитаме да дадем на посетителите на страницата безпристрастни финансови новини и анализи проследявайки най-горещите теми в световен мащаб. Нашата цел е нашите потребители да имат необходимата информация, без цензура и навреме. Също така,  да поднесем новините по-възможно най-достъпен начин и не на последно място с чувство за хумор.

Отделно направихме под-страница с материали, съвети, статии и калкулатори, които се надяваме да помогнат на хората при взимането на решения за това как да управляват парите си и как да намаляват дълговете си. Надяваме се, че нашите потребители ще получат необходимите знания за да може да се възползват от възможно повече продукти и услуги от финансовия сектор.

Последна промяна: Dec 17 2015 на 12:35 AM

Назад